2019 Ferace Trendleri

12 Eylül 2019
2019 Ferace Trendleri

Sezonun Ferace Trendleri Neler?

Tesettür Ferace Modelleri 2019 koleksiyonlarında hangi detaylarla şekilleniyor? İşte, sezonda öne çıkan ayrıntılar!

Zarafet Dozu Yüksek Detaylar

Sezonun ferace modasında tema kesinlikle, “zarafet”. Fakat bu, kırılgan ve narin bir görüntüyü akıllara getirmesin. Hâkim yaka gibi sert karakterdeki detayların zarif çizgilerle bir arada kullanılması, naif bir zarafetten ziyade, asil ve güçlü bir zarafeti meydana getiriyor.

Nakış işleme, pek çok koleksiyonda karşımıza çıkan ayrıntılardan. Nakış, zarafetin ortaya çıkarılmasında önemli bir role sahip, fakat onun tek işlevi bu değil. Köklü bir kültürün sembollerinden biri olduğu için nakış işleme, tasarımda geleneksel etkilere de sahip. Bu geleneksellik, tasarımın çok daha güçlü bir karakter sergilemesine olanak tanıyor. Bu sezon genellikle kol kısımlarında karşımıza çıkan nakış işlemelerle bezeli ferace modellerini abiye konseptlerinde değerlendirebilirsiniz. Klasik stil, benimsediğiniz genel stilse, sokak kombinlerinde de nakış işlemeli feracelerden yardım almanız mümkün.

Daha Fazla Hareket

Sezonun enerjisi yüksek detayları arasında kuşak ve pile, en çok dikkat çekenlerden. Kuşak, bulunduğu tasarıma genellikle spor karakter kazandırıyor. Kuşak ise diğer ayrıntılara bağlı olarak her stile uyum sağlayabilir.

Dijital baskıyı bu sezon feracelerde de sık sık gözlemliyoruz. Tekstil sektöründe dijital baskı, deseni oluşturan baskının bilgisayar desteğiyle uygulanmış olmasını ifade eder. 2000’lerin ortalarından itibaren yaygınlaşmaya başlayan bu teknik, üreticiler açısından çok daha pratik ve verimlidir. Yüksek çözünürlüklü ve daha uzun ömürlü oluşu dolayısıyla dijital baskının, kullanıcılar için de son derece avantajlı olduğunu söylemek mümkün. Zengin bir desen çeşitliliği sunması, dijital baskı uygulamasının öne çıkan özelliklerinden bir diğeri. Bilgisayar destekli bir uygulama söz konusu olduğunda, desen konusunda herhangi bir sınırlama gündeme gelmiyor.

Medine İpeği Etkisi

Görsel tasarımı meydana getiren ayrıntıların yanı sıra, tercih edilen kumaş türleri de koleksiyonların karakterini etkiliyor. Bu sezon feracelerde Medine ipeğinden bol bol yararlanılmış.

Tesettür giyimin popüler kumaşlarından olan Medine ipeği, kendine özgü dokusu ve kullanışlılığıyla dikkat çekiyor. Su çekme potansiyeli düşük olduğu için leke tutmayan ve kolay temizlenen Medine ipeği ayrıca, terletmez ve iç göstermez dokudadır.

Çizginizi Yansıtan Trendler Burada!

Sezon trendleri arasında sizi en çok ifade edenlerin izini sürün.

Özgün yorumlarla farklılık kazanan tasarımlar Moda Çizgi’de. Tesettür Ferace Modelleri 2019 trendlerini yansıtan tasarımlara online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.